10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

1. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

© Wht-ever / Reddit

Answer: “Part of a cream separator.”

2. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

© ellanaKG / Reddit

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

3. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

© letsgetdanky / Reddit

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

4. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

5. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

6. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

7. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

8. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

9. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

10. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

Related Posts

CONTRAST couples!

When Elisabeth, a 34-year-old lawyer, first signed up for OkCupid back in May 2014, she didn’t have high hopes. Online dating can be hard for anyone.  …

Season One of Little People, Big World Opens with a Family Drama

The upcoming season of Little People, Big World promises to be an intense emotional journey for fans as they follow the heartache experienced by the Roloff family….

Tom Cruise Reportedly Dating 36-Year-Old Ex-Wife of Russian Oligarch

Tom Cruise, the famous actor known for his roles in movies like Top Gun and Mission: Impossible, has been in the spotlight for his love life once again. After his…

“Reason for gossiping”: Goldie Hawn, 77 years old, posted photos of her vacation in a swimsuit.

“And Goldie Hawn, 77 years old, gave internet users a reason to gossip.” The paparazzi captured photos of Goldie in a swimsuit during her vacation, which alarmed…

Trust and Loyalty – The Fragile Bonds of Marriage

John and his wife, Mia, had a beautiful and content marriage. They enjoyed countless happy moments together, cherishing their time as a couple. However, their idyllic world…

Rare photos of Princess Diana, one of the most photographed people on Earth

Rare photos of Princess Diana, who was among the most photographed people in history The photographer thought he had something amazing after taking this picture of the princess!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *